Peter Andre, acompaniat pe scenă de copii

Cântărețul de 44 de ani a participat, sâmbătă, la concertul "We Love the 90s" din Stockholm, Suedia si a fost însoțit pe scenă pentru un single de doi dintre cei mai mari copii, Junior, de 12 ani și Prințesa de 10 ani.

Cei doi tineri s-au arătat încântați pe măsură ce au cântat alături de tatăl lor, ajutându-l cu unele dintre cele mai mari hituri ale sale, inclusiv Flava și Mysterious Girl. Micuța Prințesă, care era îmbrăcată într-o rochie frumoasă și verde, cu părul ei lung, blond, nu s-a putut opri din zâmbit în timpul concertului special. Între timp, Junior, care este o versiune mini a lui Pete, arăta ca o persoană naturală pe scenă pe măsură ce dansa alături de tatăl său, spre încântarea mulțimii.

Mama lui Junior și al Prințesei este Katie Price, cu care Pete împarte custodia. El este, de asemenea, tatăl Ameliei, în vârstă de 3 ani, și a lui Theo, în vârstă de 7 luni împreună cu soția sa, Emily MacDonagh. Într-un interviu recent acordat pentru Australian Radio, tatăl mândru a vorbit despre familia sa și a recunoscut că poate fi prea strict cu fiul său cel mai mare. El a spus că "[Junior este] un băiat foarte politicos, din păcate sunt prea strict cu el. Dar cred că a fi strict cu ei v-a da rezultate pe termen lung. Mereu își dau ochii peste cap când le spun să fie manierați și respectuoși față de toți oamenii sau lucruri de acest gen. Dar tatăl meu a fost foarte strict cu mine, așa că nu regret că fac niciunul din aceste lucruri.", informează HELLO!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel