Peste 2.500 de zboruri anulate, din cauza unei furtuni de iarnă

Peste 2.500 de zboruri către şi dinspre Statele Unite au fost anulate marţi, după ce o puternică furtună de iarnă s-a abătut asupra nord-estului ţării şi a regiunii Midwest, a informat un site de urmărire a zborurilor, citat de DPA. Potrivit Flightaware.com, 2.512 zboruri au fost anulate şi 5.186 amânate, dintre care câteva sute pe aeroporturile din New York şi pe Chicago O'Hare International.

'O furtună de iarnă majoră afectează nord-estul şi regiunea Midwest, aducând cu ea căderi masive de zăpadă şi suficientă ploaie pentru a genera o alertă de viituri pentru sudul Munţilor Apalaşi', a indicat marţi seara Serviciul National de Meteorologie. 'O altă furtună va afecta centrul Statelor Unite şi va aduce o nouă rundă de precipitaţii de iarnă (...) asupra unei mari părţi a Upper Midwest, a Marilor Lacuri şi a regiunilor din nord-est joi şi în zilele care urmează', a adăugat Serviciul.

Trafic perturbat de la începutul săptămânii

Actuala furtună a început să perturbe traficul aerian luni, când 1.142 de zboruri au fost anulate şi alte 5.828 au fost amânate. Companiile aeriene se pregăteau marţi pentru noi probleme cauzate de intemperii, anulând 286 din zborurile pentru ziua următoare până la ora 20:00 (01:00 GMT). Cele mai importante companii aeriene au pus la dispoziţia clienţilor un sistem flexibil de reprogramare a rezervărilor în cazul zborurilor amânate sau anulate.

VEZI ȘI:

Amenințare cu bombă în aeroport. S-au tras focuri de armă

Mirela Vaida, blocată în aeroport. Ce a apărut în mediul online


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel