EXCLUSIV  Pesta porcină africană, scenariu-șoc. Marinescu: Adus special în România

porci_fluorescenti
porci_fluorescenti

Marius Marinescu, președintele de onoare al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului (FPAM), ridică o nouă problemă cu privire la modul în care pesta porcină africană a ajuns în fermele și gospodăriile din România.

Marius Marinescu a declarat pentru DC News că în cazul pestei porcine africane trebuie cerut un punct de vedere și de la serviciile secrete pentru ca nu cumva să fie vorba despre intențina de "sabotare" a României. Mai mult, președintele de onoare al Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului (FPAM) susține că trebuie verificat dacă nu a existat interesul de a ne transforma în importatori de carne de porc. 

"Să ne spună dacă nu cumva au fost adus special"

"Trebuie analizat dacă nu cumva a fost și o intenție în sensul ăsta, o acțiune de subminare a economiei naționale, o acțiune mult mai complexă. Trebuie cerut un punct de vedere al serviciilor secrete dacă nu a fost cumva o acțiune de sabotare, de distrugere a economiei noastre în direcția asta pentru a ne transforma în importatori. Eu cred că și serviciile secrete să ne spună dacă nu cumva au fost adus special în România virusul ăsta al peste porcine pentru a ne distruge efectivul de porcine. De ce pe timpul lui Ceaușescu nu s-a întâmplat niciodată așa ceva? Pe timpul lui Ceaușescu erau aproximativ 12 milioane de porcine", a declarat Marius Marinescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel