PES activists România solicită PSD să își reasume identitatea proeuropeană, la Congresul din 29 iunie

Organizația PES activists România a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezoluție prin care propune ca PSD să își reasume identitatea proeuropeană a partidului la Congresul din 29 iunie, potrivit unui comunicat de presă transmis de organizație.

„Organizația PES activists România, reunită sâmbătă 15 iunie în cadrul Adunării Generale, a decis cu unanimitate de voturi adoptarea unei rezoluții prin care propune ca membrii reuniți la Congresul Partidului Social Democrat din 29 iunie să își reasume identitatea pro-europeană a partidului, apartenența la familia social democrată europeană și să sprijine, fără echivoc, în proiectul politic al partidului, parcursul european al României în deplin acord cu valorile europene, criteriile de competență și dorința de valorificare a apartenenței la comunitatea europeană", transmite PES activists România.

Victor Negrescu: PSD trebuie să revină la valorile stângii europene.


„Stânga românească a dus România spre NATO și Uniunea Europeană reușind o Președinție de succes a României la Consiliul UE datorită unui efort de pregătire substanțial. Trebuie să fim mândri de această realizare și să le explicăm cetățenilor cum am sprijinit parcursul european al României. Nu trebuie să ne oprim aici, trebuie să revenim la valorile stângii europene și să redevenim partidul specialiștilor" a susținut Victor Negrescu, reprezentant PES activists România, potrivit comunicatului de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel