Percheziții la interlopii din Giurgiu, după ce au făcut amenințări LIVE pe facebook

Polițiștii au făcut mai multe percheziţii domiciliare în Ghimpaţi, în urma unor ameninţări transmise pe Facebook.

Poliţiştii efectuează luni seară şase percheziţii domiciliare în Ghimpaţi, într-un caz privind două familii din localitate care se ameninţă de câteva zile, reciproc, pe facebook, poliţia autosesizându-se, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

'Sâmbătă, 30 noiembrie, mai mulţi tineri din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, se filmau în timp ce se ameninţau reciproc şi puneau filmuleţele pe facebook. Chiar unul dintre tineri, în vârstă de 29 de ani, s-a filmat în timp ce a intrat cu o dubiţă în sensul giratoriu de la Ghimpaţi, un sens giratoriu format din balize de plastic şi l-a distrus. Poliţiştii au intervenit şi, pentru fapta lui, tânărul, care a fost depistat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, este cercetat acum pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, distrugere şi îngreunarea sau împiedicarea circulaţiei pe drumurile publice', a precizat Emanuela Sârbu.

Potrivit acesteia, în cauză, pentru a dezamorsa situaţia, poliţiştii giurgiuveni patrulează în zonă iar luni seară efectuează şi şase percheziţii domiciliare, care sunt în desfăşurare. Din primele verificări, la domiciliile persoanelor respective au fost găsite mai multe bâte, topoare şi cuţite. Cercetările continuă şi urmează ca suspecţii să fie conduşi la audieri, conform Agerpres.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu a mai spus că cele două familii din Ghimpaţi nu au mai avut conflicte până acum.

Teroare cu macete, săbii şi cuţite live pe Facebook

Mai mulţi tineri, membri ai unei grupări de interlopi din Ghimpaţi, Giurgiu, au semănat teroare, sâmbătă, pe străzi, înarmaţi cu macete, săbii şi cuţite. Totul s-a întâmplat pe străzile din Ghimpaţi, după ce intelopii şi-au provocat rivalii, o altă grupare interlopă, la o răfuială în public. Agitând macetele, săbiile, cuţitele şi bâtele de baseball, interlopii au semănat panică printre trecători, în timp ce un tânăr, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, a distrus un sens giratoriu.

Mai mult, toate ameninţările au fost transmise live pe Facebook pentru ca toată lumea să vadă de ce sunt în stare. Iniţial, tinerii şi-au expus arsenalul în timp ce se aflau în curtea unei case, iar ulterior au ieşit pe străzi. Agitând macetele, săbiile, cuţitele şi bâtele de baseball, interlopii au semănat panică printre trecători, în timp ce un tânăr, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, a distrus un sens giratoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel