Percheziții la clanul Tănase din Iași, într-un dosar de trafic de persoane - VIDEO

Percheziții la clanul Tănase din Iași, într-un dosar de trafic de persoane  / Foto: Captură video Ziarul de Iași
Percheziții la clanul Tănase din Iași, într-un dosar de trafic de persoane / Foto: Captură video Ziarul de Iași

Mai multe percheziții au început încă de dimineață în mai multe locații din Iași.

Trupele de intervenție, polițiștii de la Criminalitate Organizată Iași (BCCO) împreună cu procurori DIICOT Iași, au efectuat mai multe percheziții la locuințele unor persoane din Iași, într-un dosar de trafic de influență, scrie Ziarul de Iași

Una dintre locațiile în care au descins oamenii legii ar fi vila interlopului Belgian Tănase. Acesta a fost mulți ani fugit în Marea Britanie și Franța, apoi i-a fost prescrisă pedeapsa cu închisoarea și a revenit în Iași, acum 5 ani. Vecinii le-au spus jurnaliștilor că vila fusese scoasă la vânzare recent iar în interior erau niște câini mari. De altfel, vila este uriașă, are cel puțin zece camere, foișor și grătar. Șase persoane au fost scoase din casă și duse la audieri. Aceștia ar fi rudele și fiii lui Belgian Tănase. Acțiunea de astăzi ar fi realizată în cooperare cu carabinierii din Italia.

Zeci de percheziţii în București și Ilfov, după ce o familie a fost sechestrată și jefuită de doi bărbați îmbrăcați în uniforme de poliție

Poliţiştii au efectuat, marţi dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov care vizează 13 persoane într-un dosar de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate, fiind puse în aplicare trei mandate de aducere, transmite Agerpres. Operaţiunea se derulează cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale - IGPR, Serviciului Criminalistic, SAS - DGPMB şi SAS - IPJ Ilfov.

Potrivit Poliţiei Române, faptele ar fi fost săvârşite pe 12 ianuarie în oraşul Popeşti Leordeni, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 20.000 de euro.

Pe 12 ianuarie, în jurul 7,00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat că, la aceeaşi dată în jurul orei 04,30, două persoane de sex masculin au pătruns în locuinţa apelantului, din oraşul Popeşti Leordeni, după care, l-au legat, atât pe el, cât şi pe soţia şi soacra sa, precizează IGPR. La acel moment, la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni, specialişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel