Percheziții la studiourile Media Pro

Studiourile Media Pro din Buftea au fost luate cu asalt, marți, de polițiști în vederea destructurării unui grup specializat în comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani. De asemenea, polițiștii efectuează în paralel percheziții și la alte 66 de firme.

Este vorba de 26 de mandate de percheziție în București și județul Ilfov, se arată îintr-un comunicat al Poliției Capitalei.

Interesant este că perchezițiile la studiourile Media Pro vin la numai câteva ore după ce premierul Victor Ponta a declarat, la B1 TV, că Adrian Sârbu, patronul Mediafax și Gândul, l-a vizitat pentru a interveni să oprească controalele ANAF la societățile acestuia. 

Cele 66 de societăți comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societăți fantomă în scopul deducerii artificiale și ilicite a TVA-ului și impozitului pe profit.

Citește și: Ponta: Adrian Sârbu a fost în biroul meu, m-a întrebat dacă pot să opresc niște controale ANAF

Valoarea serviciilor și a produselor achiziționate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro.

Potrivit sursei citate, 13 persoane urmează să fie aduse la audieri.

Citește și: Bombă pe piața media! 28 de percheziții într-un caz de evaziune fiscală. Surse: PRO TV ar putea fi implicat. Polițiștii ar fi intrat în casa lui Sârbu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel