Ponta: Adrian Sârbu a fost în biroul meu, m-a întrebat dacă pot să opresc niște controale ANAF

Foto: sursazilei.ro
Foto: sursazilei.ro

Premierul Victor Ponta susține că omul de afaceri Adrian Sârbu, care deține Mediafax și Gândul, a venit în biroul său și l-a întrebat dacă poate opri niște controale ale inspectorilor financiari.

"Singurul care a fost (la mine în birou - n.r) a fost dl (Adrian) Sârbu, care mi-a zis că are niște controale de la ANAF și dacă pot să le opresc. I-am spus că nu pot", a declarat Ponta, luni, la B1 TV, întrebat cum comentează pasajul din referatul procurorilor DNA legat de un presupus trafic de influență în biroul său.

La 9 iunie, într-un interviu acordat România Tv, Ponta, vorbind tot despre cazul Duicu și materialele din presă pe acest subiect, a afirmat că are o neînțelegere cu Adrian Sârbu, care i-a înaintat propunerea de a-l face președinte.

Adrian Sârbu, replică de un cuvânt după acuzațiile lui Ponta

"Eu am o mică neînțelegere deja de lungă durată cu Adrian Sârbu. Dânsul mi-a zis că el i-a făcut pe toți președinți și dacă vreau să mă facă și pe mine. I-am zis 'nu, mulțumesc', aș prefera să-și plătească taxele. Și, de atunci, suntem în relații foarte reci, apropo de moguli, că moguli sunt numai Voiculescu și Ghiță, ceilalți nu sunt moguli. Eu am avut o pretenție social-democrată, anume toată lumea să-și plătească taxele, și după aia ne împrietenim", a declarat Victor Ponta.

În replică, Sârbu a declarat că Ponta "nu este nici primul și nici ultimul politician român care, odată ajuns la Putere, confundă media cu Disneyland-ul propagandei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel