€ 5.0914
|
$ 4.3359
|
Curs valutar: € 5.0914
|
$ 4.3359
 

Pepene roșu la grătar, deliciul verii. Cum să-l prepari

ai_mancat_vreodata_pepene_verde_prajit_la_gratar_iata_reteta_770x428_36510100
 

Ai mâncat până acum pepene roșu la grătar? 

Dacă până acum pepenele roșu se mânca cu brânză sau chiar cu pâine, o nouă idee vine să aducă un plus de savoare. 

Cum se prepară

Ai nevoie de pepenele roșu și trei ingrediente simple: ulei de măsline, sare de mare și piper. Tai 8 felii de pepene roșu, le stropești cu ulei de măsline, le masezi bine pentru a distribui uleiul pe toată suprafața, pui pepenele pe grătarul încins timp de 5 minute. Momentul în care e gata, e acela când apar dungile pe pepenele roșu. După ce-l iei de pe grătar adaugi sare și piper, după gust. 

Ulterior, îl poți pune în salată sau îl poți asezona cu iaurt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close