Pepene roșu la grătar, deliciul verii. Cum să-l prepari

Irina Constantin / 22 aug 2018 / 08:25 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ai mâncat până acum pepene roșu la grătar? 

Dacă până acum pepenele roșu se mânca cu brânză sau chiar cu pâine, o nouă idee vine să aducă un plus de savoare. 

Cum se prepară

Ai nevoie de pepenele roșu și trei ingrediente simple: ulei de măsline, sare de mare și piper. Tai 8 felii de pepene roșu, le stropești cu ulei de măsline, le masezi bine pentru a distribui uleiul pe toată suprafața, pui pepenele pe grătarul încins timp de 5 minute. Momentul în care e gata, e acela când apar dungile pe pepenele roșu. După ce-l iei de pe grătar adaugi sare și piper, după gust. 

Ulterior, îl poți pune în salată sau îl poți asezona cu iaurt. 



Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24