Pentru ce s-a rugat Dragnea la moaştele Sfintei Parascheva

Vicepremierul Liviu Dragnea a mers la Iași pentru a se ruga la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, care au fost scoase, astăzi, din incinta Catedralei Mitropolitane. 

Potrivit Realitatea TV, vicepremierul Dragnea a dezvăluit și pentru ce s-a rugat.

"M-am rugat pentru ţară, trebuie să recunosc. Pentru că spre deosebire de anii trecuți când veneam aici, acum am avut șansa sau neşansa să înțeleg mai multe din ce se întâmplă în țară. Câte șanse are România, dar cât de greu ne e să le atingem. E nevoie de foartă multă unitate și foarte multă înțelepciune pentru noi toți. Pentru asta m-am rugat și pentru noi toți", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă s-a rugat să scape de DNA, Dragnea a observat că dosarul său a plecat între timp de la DNA şi a fost trimis în judecată.

"Mă rog pentru cei care au gândit rău cu dosarul ăla şi cu ce au gândit să facă. M-am rugat pentru toți cei care au avut dușmănie în suflet și au gândit rău", a adăugat vicepremierul.

De altfel, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a anunțat că are confirmare că vicepremierul Liviu Dragnea va participa și luni la Sfânta Liturghie de la Mitropolie, unde va veni și premierul victor Ponta, precum și Daniel Chițoiu, ministrul FInanțelor și ministru interimar al Economiei.

La ceremonia religioasă au fost invitați și președintele Traian Băsescu și președintele Senatului, Crin Antonescu, dar Nechita a declarat că nu a primit nici un răspuns de la aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel