Pensie handicap. Dragnea, propunere legislativă. Document

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

După schimbul de mesaje dintre Liviu Dragnea și Codin Maticiuc, referitor la situația hilară prin care beneficiarii pensiilor de handicap rămâneau fără venitul de la stat în cazul în care aveau câștiguri din activități de creație, șeful PSD a depus personal un amendament la proiectul de lege. 

"Pentru a corecta o lege total greșită și a reglementa posibilitatea cumulului pensiei cu veniturile din activități independente (drepturi de autor, creații artistice etc), am depus astăzi un amendament la proiectul de lege privind completarea Legii pensiilor, proiect ce se află în dezbaterea Comisiei de Muncă a Camerei Deputaților și care va fi dezbătut în ședința de săptămâna viitoare," a scris Liviu Dragnea pe contul său de socializare.

Reamintim că unei tinere care suferă de scleroză multiplă i-a fost tăiată pensia după ce a realizat venituri de pe urma unei cărți de poezii pe care a scris-o. 

Situația a impresionat o mulțime de oameni, iar Codin Maticiuc a decis să-i transmită un mesaj personal lui Liviu Dragnea, care a răspuns că va cere schimbarea legii.

Iată documentul prin care Dragnea cere modificarea legii:

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel