Pedofilul din Drumul Taberei, polițist. Ciutacu, IRONIE despre Godină

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Polițistul de la Rutieră Marian Godină a scris că a primit, printr-un mesaj, profilul de Facebook al celui care s-a dovedit a fi pedofilul din Drumul Taberei. 

Polițistul a precizat că a trimis imediat mesajul pe care l-a primit cu privire la presupusul pedofil: ”Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori după 7 minute din momentul în care l-am primit și am fost convins că merită luat în calcul. Asemănarea era destul de mare.”

[citeste si]

”Recunosc că îmi e jenă și că mi se pare incredibil. Acest individ tocmai a pus o pată imensă pe imaginea unei instituții pentru care unii se dedică trup și suflet. Cred că sunt mulți polițiști cărora acum le e rușine. Nu îmi explic cum a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliție. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiați nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini.” a mai scris Marian Godină. 

Reacție lui Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, după afirmațiile lui Marian Godină: ”Nici nu știu cum de mi-am putut închipui că l-ar putea prinde cineva pe faimosul hărțuitor sexual de copii din lift fără sprijinul scriitorului de succes. Bănuiesc că autorul de texte umoristico-milițienești ne și poate arăta o dovadă că a transmis prețioasa informație mai departe...”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel