PDL şi UNPR fac alianţă la nivelul Capitalei. Vezi când se semnează protocolul

Gabriel-Oprea
Gabriel-Oprea

PDL şi UNPR au decis să constituie Alianţa pentru Noul Bucureşti la alegerile locale, iar în cel mult zece zile protocolul alianţei va fi semnat, a declarat preşedintele UNPR, Gabriel Oprea.

În momentul de faţă, singura certitudine este la Bucureşti, unde vom face o alianţă - Alianţa pentru Noul Bucureşti. Ne susţinem primarii. Alianţa PDL-UNPR şi mai sunt două partide, dar principala alianţă este PDL-UNPR. (...) Noi susţinem cei patru candidaţi în funcţie. Suntem convinşi că vom câştiga cel puţin cinci din cele şase sectoare, a explicat Oprea.

Liderul UNPR a spus că la Primăria Capitalei PDL şi UNPR vor avea un candidat comun. În context, preşedintele progresist a reafirmat că UNPR este pregătit pentru alegeri.

Este primul nostru examen politic. Suntem pregătiţi de alegeri, obiectivul nostru strategic este de minim 10% la alegerile locale. O spun, şi nu numai eu, avem cei mai buni primari. Mă refer la Onţanu, la Sectorul 2, Piedone, Solomon, la Craiova, Mircea Muntean, la Deva, Dragu, la Călăraşi, îl avem pe presedintele CJ Iaşi, Simirad, pe Chebac, la Galaţi. Avem peste 250 de primari. Noi suntem convinşi că la alegerile locale vom face o figură frumoasă, avem mare încredere, mai ales că acest partid a adus stabilitate României într-o perioadă de criză economică mondială şi noi considerăm că ne-am făcut datoria, a mai adăugat Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel