PDL Cluj-Napoca a găsit un interimar la Primărie în locul lui Apostu

radu moisin
radu moisin

Membrii Biroului Permanent Municipal Cluj-Napoca al PDL au decis, miercuri seara, cu unanimitate de voturi, să-l propună pe viceprimarul Radu Moisin pentru funcţia de primar interimar al muncipiului, după arestarea lui Sorin Apostu.

Moisin va trebui validat în funcţie de consilierii locali, după ce prefectul va semna ordinul de suspendare din funcţie a lui Apostu, informează Realitatea.

De asemenea, organizaţia municipală a mai decis ca atribuţiile lui Apostu pe linie de partid (el fiind preşedintele organizaţiei municipale a PDL, n.r.) să fie preluate de cei doi prim-vicepreşedinţi, consilierul local Adrian Popa şi senatorul Mihail Hărdău.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, luni, 21 noiembrie, recursul declarat de primarul Clujului, Sorin Apostu, şi de omul de afaceri Călin Stoia împotriva deciziei Curţii de Apel Cluj-Napoca, prin care au fost arestaţi pentru 29 de zile.

Primarul Clujului, Sorin Apostu, şi directorul general al Brantner România, Călin Stoia, au fost arestaţi, în 11 noiembrie, pentru 29 de zile, prin decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel