Pavel Popescu (PNL) după ce Cioloș a votat ca ”bărbații să nască”: Unii s-au smintit de tot

Pavel Popescu și bărbații care pot naște
Pavel Popescu și bărbații care pot naște

Raportul Matic a fost adoptat de Parlamentul European.

S-a speculat că și bărbații au dreptul să nască odată cu raportul Matic, fapt ridiculizat în presă. În pachetul de principii se află dreptul bărbaților transsexuali (n.r., care au fost femei în trecut) și altor persoane non-binare să rămână însărcinate și să nască. În plus, aceste persoane au dreptul de a beneficia de toate serviciile privind sarcina fără discriminare pe baza identității lor de gen. Despre acest subiect găsiții detalii aici.

Reacția lui Pavel Popescu, parlament liberal

Pavel Popescu, deputat PNL, ridiculizează dreptul bărbaților transsexuali de a naște. De asemenea, a zis, ironic fiind, că soția lui și prietenele sale îl vor vota pe Dacian Cioloș la alegerile prezidențiale din 2024. 

”Soția mea și prietenele ei îl vor vota pe Dacian Cioloș la alegerile prezidențiale din 2024. Asta pentru că în urma votului celor de la Renew Europe din Parlamentul European, noi tații, putem împărți cu voi mamele, de astăzi, povara alăptării. Unii s-au smintit de tot.

P.S. Stiți unde pot găsi în București balsam calmant pentru mameloane?”, a scris Pavel Popescu, deputat PNL, pe Facebook.

Oficialii Parlamentului European au decis. Raportul Matic al instituției europene a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 de voturi împotrivă și 42 de abțineri. De asemenea, textul prevede că avortul reprezintă un drept fundamental al omului.

În favoarea Raportului Matic au votat următorii: Vlad Marius Botoș, Dacian Cioloș, Alin Mituța, Nicolae Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache.Contra Raportului au votat – Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Maria Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Gheorghe Nistor, Cristian Terheș, Eugen Tomac, Lorant Vincze și Iuliu Winkler.

VEZI ȘI: Administrația Nicușor Dan a transformat Bucureștiul în junglă urbană. Cum arată tavanele din casele oamenilor / foto

SANCȚIUNI draconice pentru șoferii care parchează pe trotuar. Burduja: Este o chestiune de civilizație și de normalitate

Gușă: Iohannis, ofsaid față de Germania. A devenit extrem de îngrijorat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel