EXCLUSIV  Administrația Nicușor Dan a transformat Bucureștiul în junglă urbană. Cum arată tavanele din casele oamenilor / foto

Bucureștenii locuiesc în jungla urbană.

Bucureștiul nu mai arată a capitală europeană, ci seamănă, mai degrabă, cu o grădină ”zoologică” mai specială unde viețuiesc tot felul de făpturi: de la șobolani și până la insecte.

Locuitorii din Capitală se luptă cu tot felul de insecte. Dacă stau cu geamul deschis și cu lumina aprinsă, după ora 19:00, tavanele lor sunt populate cu diverse insecte. Unele sunt atât de mici încât nici plasele puse la ferestre nu mai fac față.

Iată imagini cu insectele care populează multe apartamente din București:

2. -imagine fara descriere- (insecte-2_40259600.jpg)

3. -imagine fara descriere- (insecte-3_24317700.jpg)

4. -imagine fara descriere- (insecte_48241500.jpg)

Cam despre asta este București 2021: șobolani, gunoaie, insecte, lipsa apei calde. În aceste condiții este greu de trăit într-un oraș poluat, la peste 40 grade resimțite. 

La începutul lunii iunie, Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunța că au început operațiunile de dezinsecție și deratizare în București. Operațiunea a fost întârziată cu mai bine de două luni, iar mulți bucureșteni s-au plâns că anumite parcuri sunt pline de șobolani sau de căpușe, în iarba netunsă.

Ar fi trebuit ca operațiunile de dezinsecție și deratizare în București să înceapă prin luna martie

În mod normal, în funcție de vreme, tratamentele anti-țânțari începeau spre finalul lunii martie. În prezent, avem o întârziere de peste două luni și au fost ratate tratamentele larvare, foarte importante ca să nu ne trezim la venirea căldurii cu o invazie de țânțari.

Gluma lui Val Vâlcu cu apa caldă

Gata! S-au dus ploile, a venit canicula, iar bucureștenii încă au pretenții de capitală europeană și așteptări de la Nicușor Dan...

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu tare despre așteptarea bucureștenilor privind apa caldă.

”Bucureștii ăștia... băi, ce oameni! Se plâng că nu au apă caldă... Păi acum, când a venit căldura, mai vreți și apă caldă de la Nicușor Dan?! Uite că primarul te ajută să te răcorești! Îți dă apă rece. Este ca și cum iarna te-ai plânge că merg caloriferele... Pe cuvânt, nu se poate așa ceva! Mai are dreptate și Nicușor Dan să-și lase părul lung când vede atâta ingratitudine...”, a zis ironic jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel