Paula Seling, făcută praf! "Rușine ei, rușine TVR"

Iulia Albu a criticat-o pe Paula Seling pentru imaginea pe care a avut-o la Eurovision 2014.

Dacă în ceea ce privește prezentarea artistică a fost una de zile mari, la capitolul vestimentație, artista a dat greș. Cel puțin aceasta este părerea Iuliei Albu. A fost extrem de dezamăgită de sandalele argintii pe care le-a purtat Paula Seling, despre care a spus că sunt o copie penibilă.

"RUȘINE, Paula Seling! RUȘINE TVR! Năravul din fire n-are lecuire! Pe principiul "Doamne apără și trăznește!" ia neamule chifteaua! (...)"Paula m-a căutat și a dorit să lucreze cu mine. Din anumite motive, colaborarea nu s-a concretizat. Am avut, la un moment dat, o întâlnire cu un individ care se presupune că ar fi fost stilistul Paulei. Cererea acestuia de a replica o ținută purtată de o vedetă internațională, pentru show-ul Eurovision. A fost primul semnal de alarmă în ceea ce privește colaborarea mea cu artista. La următoarele întâlniri - nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că nu-mi place să fac asta - a existat o rochie și un concept de ținută de scenă pe care, în cele din urmă, am preferat să nu le dedic proiectului Eurovision. Mai mult decât atât, mi se pare penibilă și jignitoare declarația conform căreia Paulei i-ar fi aparținut designul sandalelor pe care le poartă. Aceasta, în contextul în care încălțările nu sunt decât o replică a celebrelor sandale-gladiator semnate Tom Ford și purtate, la un moment dat, de Jennifer Lopez", a scris Iulia Albu pe Facebook.

Contactată telefonic de jurnaliștii de la Wowbiz, aceasta a mai zis:  "Cum, dar cum Dumnezeu să porți ciorapi la sandale?! Croiul prost, materialele ieftine și vesnica mușama nu lipsesc nici de data aceasta din costumul Paulei. Nu-i recomand să meargă pe aceeași rețetă ca data trecută".

VEZI ȘI: Paula Seling și Ovi, terfeliți în presa internațională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel