Patru greșeli pe care nu ar trebui să le faci dacă vrei să slăbești

Pierderea în greutate
Pierderea în greutate

Există câteva greşeli pe care toată lumea le face atunci când vrea să slăbească. Vă prezentăm patru dintre cele mai frecvente.

Nu mănânci suficient

 

Este important să existe un echilibru între caloriile pe care le consumăm și cele pe care le pierdem. Dacă pierdem aproximativ 2000 de calorii în fiecare zi, dar consumăm doar 1200 de calorii, organismul nostru compensează această lipsă de energie prin reducerea metabolismului nostru.

Când încercăm să slăbim, nu trebuie să ne temem să mâncăm. Mănâncă, dar într-un mod sănătos.

Este indicat să consumăm legume și cereale integrale, proteine slabe, precum pește, curcan sau pui, și grăsimi sănătoase, cum ar fi avocado, nuci și semințe. Dacă dieta noastră se bazează în principal pe toate aceste alimente hrănitoare, vom putea să ne simțim mulțumiți, astfel vom avea mai multe șanse să ne atingem obiectivul.

Faceți doar exerciții cardiovasculare

 

Știi că masa musculară ne face să ardem mai multe calorii? Exercițiile cardiovasculare ard calorii, nu formează mușchi. În schimb, cu exerciții, cum ar fi haltere, reușim să ne menținem metabolismul accelerat și vom putea continua să ardem calorii chiar și după ceva timp după ce vom înceta exercitarea.

O modalitate de a obține rezultate mai bune este de a combina exercițiile aerobe cu unele greutăți.

Găsiți o soluție rapidă


În cele mai multe cazuri, sunt căutate soluții rapide în care putem vedea rezultatele pe termen scurt, dar aceste soluții sunt adesea mult mai dificile de obținut și de întreținut.

Nu stabiliți obiective specifice

Cheia succesului este să ai un obiectiv. În loc să-ți fixezi obiective realizabile, este mai bine să consideri pierderea în greutate ca o serie de mici modificări care sunt mai realiste. Dacă încercați să schimbați obiceiurile, cel mai bine este să vă concentrați pe unul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel