Patronii clubului Colectiv, arestați pentru 30 de zile

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Paul Gancea, Alin Anastasescu și Costin Mincu au fost arestați pentru 30 de zile.

ei trei acționari şi administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu - au fost aduși marți la sediul Judecătoriei Sectorului 4, unde magistrații au dezbatut propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei trei au fost reținuți luni seara de procurorii Parchetului General, fiind acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, citat Agerpres, prin ordonanța din data de 31 octombrie 2015, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București, fiind sesizați cu privire la faptul că în incinta clubului Colectiv a avut loc un incendiu în urma căruia au murit mai multe persoane, iar altele au suferit vătămări corporale, au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și distrugere calificată, în vederea stabilirii circumstanțelor și împrejurărilor săvârșirii faptelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel