Paște 2019. Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paște. Nu dai greș cu ea!

Ema Apostu / 26 apr 2019 / 06:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Paște 2019. Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paște. Pe masa tradițională de Paște nu trebuie să lipsească drobul de miel sau chiar și de pui. Iată cea mai bună rețetă de drob pentru Duminica Sfântă a Paștilor.

Ingrediente pentru drobul de Paște

 

1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină - sau măruntaie de pui
150 g unt sărat
2 cepe mari
6 ouă mari
3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel
3 legături usturoi verde, mărunţit
100 g smântână
1 prapur de miel
2 legături pătrunjel, mărunţit
2 legături mărar, mărunţit
sare şi piper după gust

Cum se prepară drobul

 

Paște 2019. Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paște. Se spală organele şi se pun la fiert, după ce sunt gata le dăm prin maşină de tocat înpreună cu carne de porc. Ceapa, usturoiul şi pătrunjelul se vor toca mărunt, după ce au fost bine spălate şi se vor mixa cu compoziţia de carne şi măruntaie.

Paște 2019. Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paște. Se adaugă cele patru ouă crude, se condimneteaza şi se omogenizează bine toată compoziţia. Apoi, se unge o tavă cu ulei şi se pune un strat de compoziţie şi se ornează cu ouă fierte tăiate rondele. Apoi, se adaugă un strat de carne, iar la sfârşit din nou ouă.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26