Parlamentare 2020. Val Vâlcu: Răsturnare spectaculoasă la vârf. Premierul va avea de tras

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat de ce prezenţa la vot este atât de scăzută la alegerile parlamentare, dar a spus şi ce se întâmplă la vârf, între marile partide, conform sondajului Argument.

"Avem prezenţă scăzută în primul rând pentru că nu am avut campanie electorală. Efectul de persoana a treia, mobilizarea oamenilor are loc când se desfăşoară acel spectacol, afişe, întruniri publice. Ce am avut noi a fost un non-eveniment, o non-campanie, de asta nu mă miră că rezultatele vor fi atât de slabe în ceea ce priveşte participarea populaţiei. 

Am văzut că a început mobilizarea în rural şi încearcă să se apropie de cifrele urbanului. Ceea ce este foarte important pentru că acolo există activ de partid care poate mobiliza lumea la vot. şi, într-un fel, după acea decizie cu închiderea pieţelor, mă şi gândesc în ce direcţie este mobilizată lumea", a declarat Val Vâlcu la România TV. 

Răsturnare spectaculoasă la vârf. Declaraţia premierului, nefericită

"Spre deosebire de televiziuni, site-urile de ştiri nu sunt afectate de interdicţie, aşa că cei care se uită pe DC NEWS pot vedea cifrele momentului. Răsturnarea e la vârf, este una spectaculoasă, mai ales în perspectiva declaraţiilor făcute de premier la România TV, când a spus că partidul care e pe primul loc dă premierul. Va avea de tras pentru acest lucru, având în vedere cum arată cifrele", a mai spus acesta. 

VEZI ŞI Cifrele momentului: sondaj Argument in ziua votului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel