PARADA GAY şi Marşul Noua Dreaptă restricționează traficul în Capitală

În acest weekend,  traficul va fi restricţionat pe mai multe străzi din Capitală, ca urmare a evenimentelor ce vor fi organizate în această perioadă. Printre cele mai importante manifestări se numără PARADA GAY și contra-manifestația la această paradă  organizată de Noua Dreaptă. 

În perioada 06 – 08 iunie 2014, în intervalul orar 09:30 – 22:30, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Asociaţia Beneva va organiza un eveniment cultural pe str. Mătăsari in cadrul implementării Proiectului Femei pe Mătăsari constând în prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va închide în perioada 06.06.2014 între orele 16:00 şi 08.06.2014 orele 23:00 pe str. Mătăsari între str. Matei Voievod şi bd. Pache Protopopescu şi pe străduţele care acced în str. Mătăsari de pe acest tronson.

RESTRICȚII RUTIERE pentru Parada Gay

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 07 iunie a.c., Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pentru buna desfăşurare a unui marş organizat de Asociaţia Accept pe şos. Kiseleff.

Citește și: Parada Gay Pride de la Amsterdam aduce noutăți

Astfel, în intervalul orar 16:00 – 20:00, marş al diversităţii pentru vizibilitatea comunităţii LGBT desfăşurat astfel :
între orele 16:00 – 16:30 adunarea participanţilor la intrarea pe şos. Kiseleff dinspre Piaţa Arcului de Triumf, către Piaţa Victoriei
între orele 16:30 – 16:50, alocuţiuni la locul de adunare
între orele 16:50 – 18:10, marş pe traseul: locul de adunare sus menţionat – şos. Kiseleff până la alveolele de pe şos. Kiseleff.

Rute ocolitoare:
- Piaţa Arcului de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;
- Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – bd. Mareşal Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

RESTRICȚII RUTIERE pentru Marș pentru normalitate, organizat de NOUA DREAPTĂ

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 07 iunie a.c. se va desfăşura un marş pentru normalitate organizat de Asociaţia Noua Dreaptă. Conform programului:

- între orele 11:30 –12:00 adunarea participanţilor in parcarea supraterană TNT din Piaţa Victoriei;

- între orele 12:30–14:00 marş pentru normalitate pe traseul: Piaţa Victoriei – parcare TNT – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunilor Unite, stânga Splaiul Independenţei – str. Halelor – capătul tramvaielor 32 – Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei) ;

- între orele 14:00–14:30, discursuri la Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei).

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy