Urmărește emisiunea live


Păr curat și voluminos chiar și fără spălare: remedii eficiente pentru bucle perfecte în câteva minute

Păr curat și voluminos chiar și fără spălare, remedii eficiente pentru bucle perfecte în câteva minute. Sursa foto: freepik.com
Păr curat și voluminos chiar și fără spălare, remedii eficiente pentru bucle perfecte în câteva minute. Sursa foto: freepik.com

Ai o întâlnire importantă, dar nu ai timp să-ți speli părul? Cum rezolvi situația? Iată câteva sfaturi pentru a curăța părul, în câțiva pași simpli. 

Află cum să poți face fără problemei să folosești apă și șampon. Viața agitată, de multe ori, nu-ți lasă timp să te gândești la podoaba capilară. Când ai o invitație la un eveniment și nu mai ai timp să mergi la coafor sau să te speli pe păr, intri în panică.

Dar nu te stresa. Dacă nu ai timp să-ți speli, zilnic, părul, atunci trebuie să încerci să-l menții curat cât mult timp posibil. Pentru ca părul să aibă un aspect curat, există mici trucuri care vor rezolvă problema fără a folosi apă. 

Prepară o cremă bogată în vitamina C, care elimină ridurile și petele: vei economisi un pumn de bani

Primul produs de utilizat este șamponul uscat, care reduce grăsimea părului, oferindu-i, totodată, mai mult volum.

Dacă nu ai un șampon uscat în casă, poți folosi pudra clasică de talc. De obicei, pudra de talc este folosită pentru igiena pielii, în special, pentru bebeluși, dar funcționează și pe păr.  Aplică pudra de talc pe rădăcinile părului, masează ușor, apoi perie părul ca să scapi de excesul de pudră.

Dacă nu ai pudră de talc, poți folosi pudră pentru ten, pe care o aplici, de obicei, după fondul de ten și corector pentru fixarea machiajului.

E timpul să-ți hidratezi buzele: încearcă un balsam, făcut în casă din doar 3 ingrediente

Când se aplică în cantități mici la rădăcinile părului, pudra pentru ten va ajuta la absorbția excesului de sebum. Înainte de a folosi toate produsele menționate, părul trebuie pieptănat bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel