Pantone a ales culoarea anului 2020

Pantone a ales culoarea anului 2020, o nuanță albastră atemporală și rezistentă, elegantă în simplitatea sa.

Institutul Pantone Color a anunțat, joi, că culoarea aleasă pentru 2020 este PANTONE 19-4052 Classic Blue, ”o nuanță de albastru profund care este simultan reconfortantă și descriptivă”.

Nuanța aleasă ”ne aduce în minte atât constanța, cât și clasicul. Cerul la amurg, un costum impecabil adaptat, ape senine sau un bol de afine perfect coapte”, a fost descrierea specialiștilor.

”Selecția Pantone de Classic Blue pentru 2020 este mai bogată atunci când iei în considerare istoria francizei Color of the Year, care a început acum 20 de ani, în 1999. În acel an, culoarea aleasă a fost Cerulean, o nuanță senină care a reprezentat emoția unui nou mileniu și a oferit un aspect calmant anxietăților care au precedat Y2K. Impactul lui Cerulean în acel an a pătruns în zeitgeistul cultural, variind de la tendințele de decor casnic până la moda înaltă. Pentru referință, s-ar putea lua în considerare personajul lui Meryl Streep, monologul Miranda Priestly din filmul „The Devil Wears Prada" („Devil Wears Prada"), în care se dezvăluie modul în care culoarea a dominat o industrie globală”, scriu cei de la Time, în ediția de joi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel