Palada: Ponta a spus că cineva anume a pus piedici privatizării CFR

Consilierul premierului pentru strategii guvernamentale, Mirel Palada, a declarat că Victor Ponta a vorbit guvernului despre piedici puse procesului de privatizare a CFR Marfă de către ”cineva anume”, ministrul de resort urmând să dea mai multe informații în acest sens, atunci când în Parlament se va dezbate moțiunea depusă de Opoziție.

Mirel Palada le-a relatat jurnaliștilor că s-a vorbit în ședința de guvern despre cauzele întârzierii privatizării operatorului de transport feroviar de marfă, făcând referire la un comentariu al premierului: ”A fost un comentariu general la adresa felului în care a fost întârziat acest proces de privatizare şi că urmează să se facă privatizarea din nou. S-a discutat despre piedicile care au fost puse privatizării şi despre felul în care acestea s-au reflectat într-o moţiune de cenzură (simplă - n. r.) ce urmează să fie discutată săptămâna viitoare”, a spus Palada, citat de Mediafax.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că detalii vor fi date de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, la dezbaterea în Parlament a moțiunii.

Întrebat dacă, în principiu, Ponta a spus că ”cineva” anume a blocat privatizarea CFR Marfă, Mirel Palada a răspuns afirmativ, fără a face alte completări.

El a adăugat că șeful Executivului nu a făcut nicio altă solicitare cu privire la acest proces de privatizare și a spus că, în opinia lui, Ponta nu s-a referit nici la fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, nici la actualul, Ramona Mănescu, atunci când a vorbit despre piedicile puse privatizării, din moment ce s-a declarat mulțumit de prestația lor în intervențiile sale publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel