Pagina de Internet a partidului lui Viktor Orbán a fost spartă de hackeri

Sursă foto: Facebook Viktor Orban
Sursă foto: Facebook Viktor Orban

Pagina de Internet a Partidului Fidesz, partidul lui Viktor Orbán, a fost spartă de hackeri.

Autori necunoscuţi au lansat un atac internaţional de hacking împotriva partidului Fidesz, a transmis principalul partid de guvernare din Ungaria, miercuri, către agenţia ungară de presă MTI.

Potrivit comunicatului, autorii necunoscuţi au spart pagina de internet a Fidesz, acesta devenind inaccesibil.

“În urma acestui atac, unul dintre canalele importante de comunicare ale partidului Fidesz a fost oprit chiar la sfârşitul campaniei electorale, ceea ce reprezintă o implicare evidentă în alegeri”, se precizează în comunicat. “Stânga recurge la toate mijloacele posibile pentru a reduce la tăcere opiniile pro pace şi securitate”, s-a mai adăugat, conform Hirado.

Alegeri în Ungaria. Viktor Orbán: Miza cea mai mare e implicarea noastră în război

În opinia prim-ministrului, cea mai mare miză la alegerile parlamentare de duminică este dacă Ungaria se implică sau nu în război.

Într-un videoclip publicat marţi pe pagina sa de socializare, Viktor Orbán a spus, referindu-se la războiul din Ucraina: “ajutorul nostru nu este ajutor, dacă ne ruinăm, chiar dacă inima noastră bate pentru ucraineni”.

“Nu ajută dacă Ungaria dă faliment între timp”, a adăugat el.

Premierul declarat: solicitarea ucrainenilor şi a stângii din Ungaria “să închidem pur şi simplu conductele de energie care vin din Rusia nu poate fi îndeplinită, pentru că ne-am ruina pe noi înşine”.

Mă îndoiesc că am ajuta pe cineva făcând aceasta – a remarcat premierul.

Viktor Orbán a mai spus: “în momentul acesta, cea mai mare miză a alegerilor: războiul distruge, pacea construieşte, întrebarea este dacă ne implicăm în război sau nu” (citește mai mult AICI).

Viktor Orbán răspunde criticilor lui Zelenski: Eu sunt avocat, el e actor!

Premierul ungar Viktor Orbán a răspuns criticilor aduse poziției țării sale cu privire la războiul ruso-ucrainean, acuzându-l pe președintele Volodimir Zelenski că se bazează pe experiența sa din trecut ca actor.

Zelenski a stârnit o dezbatere aprinsă cu Ungaria, joi, când, în timpul frecventelor sale mesaje video preînregistrate către liderii occidentali, el le-a cerut lui Orbán și Ungariei să aleagă părțile în conflict.

În discursul său, Zelensky a criticat Ungaria pentru neutralitatea sa, spunând: „Voi (ungurii) trebuie să decideți cu cine să fiți”, întrebând direct pe premierul ungar: „Viktor, știți ce se întâmplă la Mariupol?”

Întrebat despre observațiile lui Zelenski, într-un interviu acordat postului național de radio Kossuth, duminică dimineață, Orbán i-a amintit lui Zelensky de răspunsul umanitar al Ungariei. Țara a primit peste 350.000 de refugiați ucraineni conform datelor UNHCR - dar a insistat că poziția țării nu s-a schimbat în ceea ce privește refuzul său de a permite ajutorului militar să treacă prin teritoriul său și opoziția față de interzicerea importurilor de energie rusă (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel