PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Ce vedem la televizor de PAȘTE 2017

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. De Paște, când oamenii se strâng în jurul meselor, ciocnesc ouă roșii și se bucură unii de ceilalți, Antena 1 împarte sărbătoarea.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. În meniul de Paște al postului se găsesc programe pentru toate gusturile și toate exigențele. Sărbătoarea începe joi, 13 aprilie, când Antena 1 difuzează începând cu ora 20.30 prima parte din capodopera lui Franco Zeffirelli, „Iisus din Nazaret”. Cea de-a doua parte va fi difuzată în Vinerea Mare de la 20.30, iar ultimaparte, sâmbătă, 15 aprilie, de la 16.30.

În ediția specială „Acces Direct” din Vinerea Mare, de la ora 17.00, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor Antenei 1 povestea de familie a unei îndrăgite interprete de muzică populară. Maria Dragomiroiu îşi va deschide sufletul în faţa românilor, iar alături de aceasta, într-o zi atât de specială, vor fi soţul ei şi nepoatele sale.

 

Sâmbătă la ora 20.00, Antena 1 difuzează o nouă ediție a celui mai spectaculos show al transformărilor, Te cunosc de undeva, iar de la ora 23.30 Slujba de Înviere.

[citeste si]

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. O nouă gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la Antena 1. Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva!”, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan promit noi transformări de senzație și minunate călătorii muzicale, într-un spectacol care nu trebuie ratat.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Sore va cânta o piesă sensibilă, dar foarte dificilă, transformată în Adele, “Cuza” va fi un oltean pur sânge, cu ochi jucăuși și voce puternică, marele artist Tudor Gheorghe, în timp ce Ruby va interpreta “Ioane, Ioane”, precum inegalabila Mirabela Dauer. Alex Vasilache va fi talentata, bizara și multpremiata artistă britanică Annie Lennox, Biu Marchetti va cânta “Pata, Pata”, un single de platină al agitatei senegaleze Coumba Gawlo, pe când Daniel Max Dragomir  îl va imita pe vulcanicul Joey Tempest, solistul trupei suedeze Europe. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor transforma în două dive adevărate și de-a dreptul speciale în lumea muzicală internațională, Bette Midler și Cher, Bianca Sârbu ne va aminti cu drag de nemuritorul Dan Spătaru, iar Anda Adam va fi o blondă voluptoasă care prin glasul ei a influențat stilul country, americanca Dolly Parton.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Seara va fi deschisă de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay care, de data asta, vor cânta împreună cu Nidia, fiica celebrului compozitor Horia Moculescu.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Cine va realiza cea mai bună transformare a ediției, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

De Paște, iUmorși „Chef de râs”

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Cea de a șaptea ediție a emisiunii „iUmor”, difuzată de la ora 20:30 chiar în duminica Paștelui, va fi una specială. Printre surprizele acestei ediții, telespectatorii Antena 1 vor vedea unul dintre cele mai spectaculoase numere de umor la nivel mondial. Un concurent din Franța, care vine în România exclusiv pentru emisiunea „iUmor”, îi va înmărmuri pe membrii juriului. Acesta va urca pe scenă îmbrăcat în frac, cu un stativ și o partitură, însă aparențele vor fi înșelătoare. Ce anume va face concurentul francez de îi va lăsa cu gurile căscate pe Delia, pe Mihai Bendeac și pe Cheloo, telespectatorii vor descoperi în ediția de Paște la „iUmor”.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Și tot atunci nu va lipsi de la „iUmor” un preparat foarte iubit de români: micii! Nu mică le va fi mirarea juraților când vor vedea că un concurent îi va găti direct pe scenă, în timpul unui număr de stand-up. 

Un om cu o chitară pe scena ”iUmor” nu va stârni foarte mult interes în momentul apariției. Însă după ce va începe să cânte, el va reuși într-un mod pe cât de simplu, pe atât de senzațional să schimbe complet starea de spirit și părerea juraților, înveselindu-i pe toți cei care îl priveau. Cum va face acest lucru, despre ce anume va cânta acesta și ce alte surprize vor fi la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediția specială de Paște, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.

 

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Tot duminică, în prima zi de Paște, de la ora 22.30, Vasile Muraru și Valentina Fătu au „Chef de râs” cu care îi vor molipsi, cu siguranță și pe telespectatorii Antena 1. Momentele umoristice pregătite de cei doi actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susținute de invitații lor, Alina Eremia, Pepe, Sofia Vicoveanca, Dinu Iancu Sălăjanu.

  

Pe 17 aprilie, de la ora 8.00 dimineața, la Antena 1,Răzvan și Dan petrec Paștele în familia „Neatza”

            Pentru gașca de la „Neatza cu Răzvan și Dani” Paștele se sărbătorește și în cea de-a doua familie a lor, aceea formată din echipa matinalului de la Antena 1. Așa se face că în dimineața celei de-a doua zile de Paște, telespectatorii sunt așteptați să se bucure alături de Răzvan, Dani, Vlăduț, Flavia, Amalia și Cătălin Oprișan într-o ediție specială în care tradițiile sunt cuvântul de ordine. Mâncare tradițională de Paște, costume, muzică populară și o atmsoferă caldă de primăvară sunt ingredientele unei ediții speciale în dimineața de 17 aprilie. 

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. În zi de sărbătoare, în platoul de la „Neatza” vor sosi artiști precum Nico, Celia, Dj Rynno & Sylvia, dar și Raluka, iar provocarea pentru ei va fi să interpreteze muzică populară alături de taraful condus de Gelu Voicu. Și pentru că este primăvară, băieții de la „Neatza” vor duce sărbătoarea și afară, la soare, asta pentru că momentele din ediția specială din 17 aprilie nu se vor petrece doar în studio, ci și în apropierea acestuia, în aer liber. Bunătățile de Paște vor fi asigurate de Vlăduț, care are cele mai delicioase rețete și e gata să-i răsfețe pe toți, ai casei și musafiri deopotrivă, într-o ediție savuroasă „Neatza cu Răzvan și Dani”.     

Luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paște, „Prietenii de la ora 11” pregătesc o ediție specială cu mulți invitați, muzică bună și delicii culinare de sărbătoare

„Prietenii de la 11” se întâlnesc luni, în a doua zi de Paște, pentru a petrece împreună, ca în familie. Diana Munteanu și Florin Ristei vor fi gazdele perfecte de la ora 11:00 pentru mulți invitați care vor transforma platoul emisiunii într-o casă plină de veselie. Desigur, nu vor lipsi nici preparatele de sărbătoare, nici discuțiile ca între prieteni și nici muzica bună.

 

A doua zi de Paște, de la ora 14.00, Maria şi Ionuţ Iftimoaie, Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade şi Ianna Novac şi Octavian Dobrotă sunt invitații Mirelei Vaida în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Într-o atmosferă relaxată, cele trei cupluri vor face tot posibilul pentru a demonstra că se cunosc foarte bine, însă o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul de filmare. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind luni, 17 aprilie, de la ora 14:00, „2k1”, la Antena 1.

„Chefi la cuțite”, ediție specială

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Tot în a doua zi de Paște, începând cu orele 20.30, Antena 1 difuzează o ediție specială a emisiunii „Chefi la cuțite” unde vedeta este însuși meniul de Paște pe care îl vor avea de pregătit concurenții. Toți cei rămași în concurs își vor da silința să realizeze farfurii spectaculoase cu care să impresioneze Gașca Zurli care le va degusta preparatele. Cu ce meniuri și rețete vor să-i dea gata concurenții pe cei trei chefi și să scape astfel de eliminare, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seara, într-o ediție savuroasă.

Marţi, în a treia zi de Paști, Mirela Vaida porneşte în căutarea „Vedetei Fantastice” la Acces Direct

Marţi, în a treia zi de Paşti,  Mirela Vaida transformă platoul emisiunii „Acces Direct” în „câmp de luptă”, într-o cursă nebună pentru descoperirea „Vedetei Fantastice” din showbiz-ul românesc. Două echipe de artişti formate din Margherita, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Nicoleta Voica, Mihai Trăistariu, Vali Vijelie, Steliana Sima, Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu şi Constantin Măgureanu se vor întrece pentru a obţine indicii, care să le ajute să descopere cine este personajul care se ascunde în spatele „Vedetei Fantastice”, în vreme ce juriul competiţiei va fi format din Ionela Prodan, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu şi însăşi „Vedeta Fantastică”.

PAȘTE 2017: PROGRAM TV. Echipa care va oferi cele mai multe răspunsuri corecte la finalul fiecărei runde de întrebări va avea dreptul să obţină un indiciu despre identitatea „Vedetei Fantastice”, în timp ce echipa care pierde va primi o pedeapsă. Şi pentru că ştiu să se distreze, indiferent de situaţie, vedetele vor cânta, vor dansa şi vor face haz de necaz, iar dacă vor reuşi sau nu să descopere „Vedeta Fantastică”, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii „Acces Direct”, difuzată marţi, 18 aprilie, de la ora 17:00, la Antena 1.

#ÎmparteSărbătoarea

Antena 1 împarte sărbătoarea și în mediul on-line. Toți cei care doresc să share-uiască cu prietenii informații, fotografii, momente sau sfaturi, trebuie sa foloseasca hastag-ul #imparte. Postarile lor vor fi preluate automat pe pagina a1.ro/imparte/, cea mai mare platforma de share-ing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel