Ouă umplute cu ficăței de pasăre. REȚETĂ delicioasă

Rodica Mitu / 29 dec 2018 / 23:29 Salveaza PDF Comentarii
Ouă umplute
Descriere foto: Ouă umplute

De la masa de Revelion nu lipsesc nici ouăle umplute cu ficăței de pasăre.

Ingrediente

 

  • 9 ouă
  • 25 g unt
  • 3-4 ficăţei de pasăre
  • 10-12 măsline verzi
  • 1 lingurită muştar
  • pătrunjel  
  • sare
  • piper
  • măsline verzi şi negre.

Mod de preparare

 

Într-o oală cu apă şi un praf de sare, se pun la fiert opt ouă, care, după zece minute, se trec apoi printr-un jet de apă rece şi se curăţă de coajă. Ouăle fierte se taie în două, iar gălbenuşurile se pun într-un castron. Se pasează cu o furculiţă şi se freacă cu untul şi un gălbenuş crud. Se adaugă ficăţeii fierţi şi măslinele verzi tăiate cubuleţe. După gust, se adaugă sare, piper, muştar şi pătrunjel verde tocat mărunt. Se umple albuşurile cu această compoziţie şi se ornează cu măsline.

 

VEZI ȘI: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!  


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82