Ostropel de pui, după o rețetă rapidă, ieftină, simplă și delicioasă

Rodica Mitu / 26 noi 2019 / 17:20 Salveaza PDF Comentarii
Pui
Pui

Ostropelul de pui este vedetă în bucătăria românească. 

Ingrediente pentru ostropel de pui

 

pui

usturoi după gust

3 roșii decojite

2 linguri de ulei

pătrunjel

sare, piper, alte condimente după gust

Ostropel de pui, mod de preparare

 

După ce porționezi puiul, îl rumenesti în ulei bine încins, până când devine auriu. Dacă vei folosi și un capac, pentru a acoperi tigaia, puiul va fi mai bine făcut în interior și mai gustos. În același ulei bine încins, după ce ai scos puiul, călește usturoiul și roșiile decojite, tăiate cubulețe, notează divahair.ro. Presară sare și piper, după gust. Din aceste ingrediente vei obține un sos gustos de roșii, în care vei adăuga puiul.

După aproximativ cinci minute, oprește focul și adaugă verdeață.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28