Oscar Pistorious a fost pus sub acuzare pentru crimă

pistorius
pistorius

Atletul olimpic și paralimpic Oscar Pistorius a fost pus acuzare pentru uciderea iubitei sale, modelul sud-african Reeva Steenkamp, transmit BBC și CNN.

[caption id="attachment_282969" align="alignleft" width="310"] Foto: BBC[/caption]

Purtătorul de cuvânt al poliției, Denise Beukes, a declarat că Reeva Steenkamp, 29 de ani, și Oscar Pistorius, 26 de ani, erau singurele două persoane aflate în casă în momentul decesului femeii.

Legea din Africa de Sud prevede ca atletul să fie declarat oficial suspect numai după ce se prezintă la tribunal. Prima înfățișare este programată pentru vineri. Beukes a precizat că statul se va opune eliberării campionului paralimpic pe cauțiune.

Poliția a ajuns la reședința lui Oscar Pistorius miercuri dimineața, unde au găsit-o pe femeia de 29 de ani care primea îngrijiri din partea paramedicilor, pentru răni ale capului și brațelor. Aceasta a murit pe loc. Ofițerii au găsit un pistol de 9mm.

Primele rapoarte arată că atletul și-ar confundat iubita care voia să-i facă o surpriză de Sf. Valentin, cu un infractor, motiv pentru care a împușcat-o. Polițiștii mai spun că nu au existat semne ale unei intrări prin efracție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel