Organizatorul protestului de pe 10 august, la Antena 3. Gestul lui Badea

Mircea Badea
Mircea Badea

Emanuel Cioacă, cunoscut drept organizatorul protestului de pe 10 august, a intrat în direct la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei.

Uimit de răspunsurile pe care acesta le dădea, Mircea Badea a reacționat. În ce fel, vedeți în capturile foto de mai jos:

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Amintim că Emanuel Cioacă, președintele Federației Românilor de Pretutindeni, declarase că nu mai poate participa ca organizator al mitingului diasporei de pe 10 august întrucât nu a primit protocolul de aprobare de la Primăria Capitalei. Spre seară însă l-a primit, dar a spus că este prea târziu.

"Am primit protocolul după ce am apărut în direct. E foarte rău, nu se trimite înainte cu două zile. În ce sertar l-au ținut două săptămâni (...) Eu nu pot să vin de pe o zi pe alta de la Londra la București. Nu au răspuns în două luni de zile. Eu le-am transmis un mail și i-am rugat să îmi transmită acest protocol pe email, nu a ajuns până astăzi. Nu încercați să căutați un vinovat", a spus Emanuel Cioacă la Antena 3.  El este convins că la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de români.

În timpul zilei, a mai făcut și alte declarații.

"Pe 10 august voi fi prezent în Piața Victoriei ca persoană fizică. Nu pot să îmi asum să mai fiu organizatorul mitingului deoarece am primit raspunsul referitor la cererea noastră de aprobare a mitingului mult prea târziu.

Am cerut pe email Primăriei Capitalei să ne trimită protocolul să îl vedem și noi, dar nu l-am trimis. Era normal să îl citim și să îl semnăm. Nu mi se pare normal să intru în posesia acestui act chiar în ziua mitingului”, declarase Cioacă marți după-amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel