Oraşul în care câinii îşi pot însoţi stăpânii la cinema

Lanţul de cinematografe londoneze Picturehouse le permite câinilor să-şi însoţească stăpânii în sala de cinema.

Acest lucru se va întâmpla cu ocazia avanpremierei peliculei Isle of Dogs, în regia lui Wes Anderson, care va avea loc duminica viitoare la sala din Picadilly, informează AFP. Clienţii, împreună cu câinii lor dresaţi, sunt bine-veniţi pentru a urmări proiecţia în avanpremieră, explică Picturehouse Central pe site-ul său în cadrul rubricii Dog-Friendly.

Atât în West End, cartierul în care se află cele mai multe săli de spectacole din Londra, precum şi în alte 14 săli din ţară, patrupedele şi stăpânii lor pot viziona filmul de animaţie al cineastului american în care un băiat pleacă în căutarea câinelui său aflat în carantină pe o insulă în urma unei epidemii de gripe canine.

Picturehouse pune la dispoziţie recipiente pentru apă şi pături de pus pe scaune pentru ca animalele să nu le murdărească, iar nivelul sonor nu este foarte ridicat pentru a nu deranja auzul foarte sensibil al câinilor. Iniţiativa a demarat în august şi s-a bucurat de un asemenea succes încât se repetă la fiecare şase săptămâni.

Potrivit lui Kathryn Smith, managerul unei săli de cinema aceste proiecţii sunt printre cele mai liniştite (...) Sunt adeseori mult mai binecrescuţi decât clienţii noştri umani, a subliniat aceasta, spunând că nu au existat incidente până în prezent. Porţile cinematografului se deschid mai devreme decât de obicei pentru ca patrupedele să poată adulmeca în voie înainte să se aşeze.

[citeste si]

Filmele sunt alese astfel încât să fie evitate zgomotele puternice şi bruşte care perturbă spectatorii. Deseori, animalele adorm lângă stăpâni. Unele filme le trezesc însă interesul. Un mare succes l-a avut, potrivit lui Kathryn Smith, God's Own Country, povestea de dragoste dintre doi păstori în comitatul Yorkshire în care apar numeroşi câini şi oi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel