Opt alimente cu efecte-minune asupra siluetei și sănătății

Andreea Sava a dezvăluit pe blogul personal care sunt alimentele cu efecte minune asupra siluetei şi sănătăţii. 

Sunt sățioase, foarte hrănitoare și conțin doar grăsimi care te ajută să fii sănătos, fără să se depună pe abdomen, fund și șolduri sub formă de colăcei și celulită. Fiecare are câte o proprietate extraordinară, fie de stimulare a metabolismului, ardere a grăsimilor etc. Nu veți suferi de foame, veți primi nutrienții necesari organismului pentru a fi sănătos și veți avea energie. Includeți-le, așadar, cu încredere în dieta voastră zilnică.

Urda

 

Conține puține grăsimi și cazeină, compusul din lapte care nu este digerat ușor de organismul uman, dar mulți aminoacizi care stimulează metabolismul și ajută la creșterea masei musculare. Cu alte cuvinte, toate eforturile depuse la antrenamente vor da roade mai repede. Plus că masa musculară consumă mai multe calorii și oricine își dorește asta fiindcă presupune că poți mânca mai mult, fără să te îngrași. 

Ceaiul verde

 

Este o adevărată minune pentru organism. Îi dă energie, te ajută să slăbești și încetinește îmbătrânirea. Iar astea sunt doar câteva dintre beneficiile sale. 

Ovăzul

În concepția poporului român este folosit ca mâncare pentru cai. Dar ați văzut ce musculatură frumoasă au caii plus că nu cred că ați văzut vreunul gras, nici măcar din cei folosiți la tracțiune și care nu prea au pe unde să alerge. 

Un bol cu ovăz este minunat pentru micul dejun și poate fi combinat cu tot felul de fructe. Conține proteine dar și o cantitate mare de fibre care favorizează digestia.

Roșiile


Sunt foarte gustoase, au puține calorii și o grămadă de compuși care au rol antioxidant deci, pe deasupra, mențin pielea frumoasă și tânără.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel