Onea, flagrant Ciutacu. Replică: În locul dvs., aș fi foarte atent!

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a dezvăluit, luni seară, la România TV, cum Lucian Onea ar fi dorit să-i facă un flagrant. Jurnalistul afirmă că are doi martori în acest sens. 

Inițial, Victor Ciutacu a transmis o înregistrare cu Mircea Negulescu, care spunea cum îl trimite la celula de violatori. Ulterior, el a povestit ce ar fi dorit Lucian Onea să-i facă. 

”Domnul Negulescu nu a reușit să ne ducă pe mine și pe Ghiță la camera cu violatori, dar astăzi i-a trecut glonțul pe lângă ureche, pentru că fix la Câmpina trebuia să se ducă dacă procurorii votau cum trebuie. Cât despre procurorul Onea, există personaje în viață, un inculpat și un denunțător, care pot depune mărturie, în fața instanței că, într-o anchetă desfășurată la adresa unuia și-n prezența celuilalt, dl Onea l-a întrebat politicos, uitându-se la televizor, dacă mă cunosc pe mine, dacă n-au pe cineva prin care să-mi ofere o mită ca să-mi facă flagrant. Nu v-a ieșit nici dvs., dl Onea, dintr-un motiv foarte simplu: nu pun botul! Asta-i viața! Și, să vedeți surpriză era să vă duceți și dvs în această seară, la celula cu violatori sau nu. Eu zic să nu ziceți hop până nu scoate Șomeru cutiuța cu valori despre care zice. Data trecută l-a curățat pe Portocală. Eu, în locul dvs, aș fi foarte atent și cu copilul de șase ani și cu soția și cu tot, că trebuie să aveți grijă de familie și ideal e să lăsați ceva, înainte să vă duceți” a spus Victor Ciutacu, la România TV.

Vezi și: CSM, scut pentru Negulescu și Onea. Chirieac, ipoteză: În acel moment încremenim cu toții!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel