Omar Hayssam, dat în judecată de soția sa. Vezi motivul

adela
adela

Adela Hayssam a deschis o acțiune în instanță împotriva soțului ei, respectiv Omar Hayssam, pentru a cere custodia copiilor, dar fără a cere și pensia alimentară. Primul termen în acest proces va avea loc în 27 august, la Judecătoria Sectorului 1, iar Omar Hayssam este citat la această înfățișare.

 Adela Hayssam cere în instanță  încredințarea copiilor, fără a cere și pensie de întreținere. Procesul a fost intentat deoarece soția lui Hayssam își dorește să nu mai fie nevoită să ceară consimțământul tatălui în toate chestiunile în care sunt implicați copii lor.

 Femeia susține că a reușit abia în acest an să-și aducă cei cinci minori în țară,  din Siria, din 2007 nemaiprimind consimțământul lui Omar Hayssam pentru acest lucru. Cuplul Adela și Omar Hayssam au șapte copii.

 De altfel, Adela Hayssam a făcut o cerere la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat soțul său. Ea vrea să discute situația copiilor, iar dacă Hayssam va fi de acord să facă parte din viața copiilor, atunci femeia va renunța la proces.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel