Olguța Vasilescu, interceptată în continuare? ”Asta spune multe”

Lia Olguţa Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu face o dezvăluire bombă la România TV. Ministrul Muncii consideră că încă este interceptată deoarece tot ceea ce vorbește acasă sau în alte părți, apare, după o săptămână în ziarele de propagandă.

”Sunt foarte mulți care în spațiul public au spus și o spun în continuare: Lasă să mă înregistreze că oricum nu fac nimic. Păi dacă nu le pasă că îi înregistrează, atunci ceea ce fac în dormitor sau în baie, de ce nu o fac în stradă? E același lucru.

Credeți-mă că sunt tot felul de înregistrări cu mine video, audio, pe care le-a văzut inculpatul din dosarul acesta care nu mă cunoștea. E strigător la cer câte abuzuri s-au făcut în această perioadă. Nu s-a întâmplat nimic, nimeni nu a plătit pentru asta. Nu se poate ca ani de zile să își activeze aparatura de înregistrare când au ei chef și în casă, și în dormitor, și în baie, că poate doar face o faptă de corupție. Și când în sfârșit îmi scot un dosar, îmi scot mizeria aia că am văruit blocuri. Am fost o țintă în mișcare pentru toți.”, a declarat Olguța Vasilescu la România TV.

Sunt foarte convinsă că acum continuă pentru că văd de foarte multe ori ceea ce vorbesc la mine în casă sau în alte părți, după o săptămână, în ziarele de propagandă. Asta spune multe.”, a susținut ferm ministrul Muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel