EXCLUSIV  OK Medical lansează testarea la domiciliu pentru depistarea virusului SARS-COV2

Începând de luni, 4 mai 2020, OK Medical oferă pacienților săi testare la domiciliu pentru depistarea virusului SARS-COV2, prin metoda REAL TIME RT-PCR.

Probele vor fi preluate de la adresa indicată de pacient de un personal medical calificat, folosind echipament de protecție de unică folosință, transportul echipajului medical făcându-se individual pentru fiecare pacient, pentru a exclude orice risc de contaminare de la un pacient la altul.

Rezultatele testării sunt trimise în maximum 24 de ore prin intermediul unui SMS pe telefonul mobil, precum și prin emiterea unui document de laborator oficial, atât în română cât și în engleză, prin intermediul adresei de e-mail a pacientului beneficiar.

„Recoltarea probelor în vederea testării PCR realizată în spații publice închise implică un risc ridicat de contaminare a pacientului sau a personalului medical, având în vedere că, în incinta de recoltare, la un moment dat, a fost și un pacient pozitiv. Recoltarea la domiciliul pacientului elimină acest risc", a declarat pentru DCNews Mihail Lala, Directorul General OK Medical.

„De asemenea, această metodă de recoltare este recomandată și pentru companiile private sau instituțiile private", a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel