Ocazie unică: Unde-l poți aniversa sâmbătă pe maestrul Radu Beligan

Maestrul scenei românești, Radu Beligan, aniversează, sâmbătă, 95 de ani. În această zi istorică pentru teatrul românesc, Teatrul Metropolis îi invită pe bucureșteni  la orele 12:00, în Piața Timpului, pentru a-l aplauda și a-l aniversa pe Radu Beligan, care aduce onoare României prin intrarea în Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv actor în activitate.

La 95 de ani de la Marea Unire, teatrul românesc scrie istorie sâmbătă, 14 decembrie 2013, aceasta fiind și data când maestrul scenei româneşti - Radu Beligan -, născut de ziua Sfântului Filimon - protectorul artiştilor -,  aniversează 95 de ani de viață, din care peste șapte decenii au fost dedicate teatrului.

Cu această ocazie, George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis vă invită la orele 12:00 în Piaţa Timpului (lângă magazinul Cocor) pentru a-i împărtăşi maestrului Radu Beligan toată iubirea noastră, cum însăşi Domnia Sa mărturisea: “Iubirea e o pânză ţesută de natură şi brodată de oameni“.

Primarul General al Municipiului București, Dr. Sorin Oprescu şi Maestrul Radu Beligan, vor inaugura pe Aleea Celebrităţilor din P-ţa Timpului, un binecunoscut simbol al teatrului, “Gongul Thaliei” - ce semnifică longevitatea şi evoluţia spirituală a slujitorilor scenei, marcând astfel 200 de ani de istorie a teatrului în Bucureşti.

Astfel, bucureştenii au ocazia unică de a-l aplauda şi aniversa pe maestrul Radu Beligan, la împlinirea vârstei de 95 de ani de viaţă şi 75 de ani de carieră, chiar de ziua Domniei Sale.

Seara, de la orele 19.00, Radu Beligan a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere pe scena Teatrului Metropolis, în noul spectacol cu premiera absolută “Lecţia de violoncel” de Mona Radu, în regia lui Felix Alexa, alături de binecunoscuţii actori: Lamia Beligan, Marius Manole şi Tania Popa/Rodica Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel