Oana Zamfir, mesaj în direct de la Adrian Alexandrov despre Udrea

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Adrian Alexandrov a făcut o serie de precizări legate de întoarcerea în ţară a Elenei Udrea, transmiţându-i o serie de mesaje jurnalistei Oana Zamfir, în direct la Antena 3. 

"Zborul a fost 19.30 Frankfurt - 22.20 Sofia. Am trecut la 6 dimineaţa graniţa. Puteţi verifica zborul, a avut întârziere, a aterizat la 22.45. Am mâncat şi am mers încet pe drum. La 6 dimineaţa am trecut graniţa. E foarte simplu şi uşor de verificat", a spus Oana Zamfir, citând mesajele primite de la Alexandrov.

Elena Udrea a confirmat întoarcerea în ţară

Elena Udrea a confirmat faptul că s-a întors în România. Fostul ministrul a spus că a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Elena Udrea a precizat că a intrat în țară prin vama Giurgiu, luni, la ora 06.00. ”Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni”, a spus Elena Udrea.

”Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel