Oana Pellea, mesaj cutremurător: "S-a mutat la Domnul"

Pentru Oana Pellea, ziua de 12 decembrie este o zi extrem de tristă.

Se împlinesc trei decenii de când marele actor Amza Pellea – geniul din Băilești – s-a stins din viață. Cu această ocazie, fiica sa a lăsat un mesaj de suflet pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

“În data de 12 Decembrie 2013 se împlinesc 30 de ani de când Amza Pellea s-a mutat la Domnul. El trăiește și astăzi în sufletele celor ce încă îl pomenesc, admiră sau iubesc.

În numele lui vă mulțumesc cu smerenie pentru prinosul de dragoste. Bunul Dumnezeu să-l odihnească”, a scris Oana Pellea.

Amza Pellea (n. 7 aprilie 1931 în Băilești, Dolj - d. 12 decembrie 1983, București) fost un actor român de teatru și film. A fost creatorul și interpretul personajului Nea Mărin, care i-a relevat atât de bine disponibilitățile pentru comedie. A fost actorul care a interpretat unele dintre cele mai strălucite figuri ale istoriei românilor, precum Decebal sau Mihai Viteazul. Amza Pellea a mai jucat și în alte filme, printre care Haiducii, Columna, Tată de duminică, Accident sau Un comisar acuză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel