Oana Lis divorțează de Viorel. Motivul - infidelitatea fostului primar

După o relație de circa 15 ani, Oana Lis a depus, vineri,  actele de divorţ, motivul  fiind o presupusă infidelitate a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Primul termen a fost stabilit pentru 30 aprilie, 2013.

Decisă să pună capăt relaţiei de 15 ani, Oana Lis s-a prezentat  la tribunal alături de avocatul ei, Bogdan Bărbuceanu, unde a depus actele de divorț împotriva lui Viorel Lis.

Oana Lis a aflat că Viorel o înșală, în direct, la o emisiune televizată. Tânăra nevastă i-a cerut acum explicații soțului infidel, amenințndu-l că, dacă nu îi spune adevărul, îl dă afară din casă.

Primul termen al procesului va avea loc pe 30.04 2013. Până atunci, însă e destul timp ca vedeta să se răzgândească şi să treacă peste presupusa infidelitate a soţului.

 "Am decis să bag actele de divorţ. M-am gândit ca vreau să-mi refac viaţa. Sunt confuză, nu ştiu ce să fac. E bine să facem o pauză. Nu am crezut că o să trec prin asta. Sunt hotărâtă să-mi refac viaţa. Viorel nu a crezut până nu a văzut actul. S-a enervat, m-a tras de mână rău, ca să nu plec. Am şi nişte vânătăi. Nu pot să trec peste aventură", a declarat Oana Lis, potrivit click.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel