EXCLUSIV  O zodie e respinsă. Destinul i se poate schimba, însă există o condiție

Rodica Mitu / 02 sep 2019 / 16:22 Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Descriere foto: Horoscop

O zodie, dacă își joacă cartea bine, are șansa unei nou început, deși, la începutul lunii septembrie, va avea parte de situații dificile.

„Probleme mai vechi de sănătate. Cei pe care altă dată i-ați ignorat când v-au cerut ajutorul acum se vor purta foarte urât cu voi. Nimeni nu vă înțelege. Voi aveți nevoie de validare. Nu o primiți. Din contră, oamenii sunt răutăcioși, furioși cu voi.

Casa 12 este și o casă a inamicilor, cei care ne pun bețe în roate. Dar, atenție, se întâmplă acest lucru pentru că la rândul nostru, la un moment dat, am stricat ceva, nu am reacționat cum trebuie.

Este o săptămână foarte bună pentru a medita. Gândiți-vă la oamenii pe care i-ați dezamăgit. Fricile sunt atât profesional, cât și relațional. Stați departe, mâncați sănătos, dormiți, uitați-vă la seriale. Calculați toate faptele din ultimele săptămâni. Gândiți-vă foarte bine cum vreți să mergeți la drum. Urmează o Lună Nouă în Balanță, când va fi un moment foarte bun pentru noi începuturi", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Balanță și cei cu ascendent în această zodie.

 

 

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26