O tânără de 30 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Cluj-Napoca

Foto: arhivă ISU Cluj
Foto: arhivă ISU Cluj

Pompierii din Cluj au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență rezultată în urma căderii unei persoane de la înălțime.

O autospecială SMURD și un echipaj de ambulanță al Serviciului Județean Cluj au fost dislocate în cursul acestei dimineți pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Streiului din municipiul Cluj-Napoca, conform unui comunicat al ISU Cluj. 

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05:40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale.

Medicii nu au putut face nimic

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii.

Tânăra de 30 de ani ar fi căzut de la etajul opt al unui bloc de locuințe. Polițiștii ajunși la fața locului au început imediat efectuarea cercetărilor. Un dosar penal a fost deschis în urma acestui incident nefericit. 

Polițistă de 50 de ani, moartă în București. Oamenii au dat alerta la 112 

Și în București, o femeie a murit.

O polițistă din cadrul structurii DGA și-a luat viața, trupul ei fiind descoperit pe o stradă din Sectorul 3, aceasta căzând de la înălțime. 

Surse judiciare arată că polițista în vârstă de 50 de ani s-a sinucis, transmite Mediafax. Femeia nu era căsătorită și nu avea copii. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care polițista a recurs la un asemenea gest.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, prin apel la 112, că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, care s-ar fi aruncat de la mare înălțime. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. 

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Un alt polișt se află în stare gravă, după un accident produs din cauza vitezei. Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel