O șoferiță a sărit la bătaie pe o șosea din Timiș / Scene demne de filmele cu Bruce Lee și Jean-Claude Van Damme / video viral

Foto: Facebook Instructor auto Mircea Crisan
Foto: Facebook Instructor auto Mircea Crisan

O bătaie în trafic a fost surprinsă de un instructor auto.

Mircea Crișan, un instructor auto din județul Timiș, a surprins un incident de circulație în care o șoferiță care a pus în pericol vehiculele altor oameni a sărit tot ea la bătaie atunci când i s-a cerut socoteală.

Femeia a circulat pe un drum aflat în construcție, între Timișoara și autostradă, existând posibilitatea ca de pe acea porțiune să sară pietre în parbrizele altor mașini care circulau pe drum. 

Ulterior, după ce femeia a revenit pe banda a doua de circulație, pe unde mergeau toate mașinile, un alt participant la trafic a vrut să-i ceară socoteală acesteia și a oprit mașina în fața ei. În momentul în care s-a dat jos din mașină, șoferița a încercat să-l lovească pe bărbatul respectiv cu piciorul, însă acesta a ripostat. Bătaia s-a oprit când au intervenit și alți participanți la trafic.

Imaginile au ajuns în mediul online și s-au viralizat.

„În stânga avem un conducător de BMW care pare că a obținut permisul de conducere la școala de arte marțiale condusă de Bruce Lee, unde luptele în trafic sunt cursuri obligatorii! De la care putem învăța cum să ignorăm regulile și să ne batem cu onoare în trafic! Iar în dreapta întâlnim o adevărată virtuoază a raliurilor în trafic, însoțită de un copilot pasionat de Jean Claude VanDame, care se inspiră cu siguranță din filmele idolului său, ca să ne demonstreze cum indisciplina și luptele în trafic pot fi adevăratele chei ale succesului rutier!

Vă aplaudăm pentru modul în care faceți din trafic un veritabil circ! Felicitări, pentru spectacolul de comedie rutieră, sunteți cu adevărat modele demne de a fi ... urmărite!“, a scris instructorul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel