Urmărește emisiunea live


O șoferiță a mers pe contrasens de la Câmpina spre Brașov / VIDEO

O șoferiță a mers pe contrasens de la Câmpina spre Brașov / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O șoferiță a mers pe contrasens de la Câmpina spre Brașov / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O șoferiță a plecat de la Câmpina spre Brașov pe contrasens, pe DN 1. Deși Poliția a fost alertată prin 112, nici un echipaj nu i-a ieșit în cale până la Predeal.

O şoferiţă care a circulat pe contrasens zeci de kilometri, pe DN1, pe raza judeţului Prahova, a fost filmată în cursul nopţii de luni spre marţi de către un alt participant la trafic. Bărbatul susţine că deşi a alertat Poliţia, sunând de două ori la numărul unic de urgenţă, nu a intervenit niciun echipaj de la Rutieră.

Filmarea în care o maşină apare circulând pe DN1, urcând spre Braşov, dar pe sensul de coborâre, în zona dintre Câmpina şi Breaza a fost postată de către un alt şofer pe Facebook. Potrivit martorului, autoturismul era un Ford Fiesta, înmatriculat în Ialomița. Bărbatul care a filmat susţine că la volan se afla o femeie care a circulat pe contrasens o bună bucată de drum, ar fi făcut apoi stânga la Predeal, spre Pârâul Rece.

Șoferul supărat îl va reclama pe agentul care nu a luat măsuri

Şoferul care a filmat povesteşte că a sunat la 112 pentru a cere unui echipaj de la Poliţia Rutieră să intervină, dar fără rezultat. I s-a spus că maşina va fi oprită în trafic mai întâi la Comarnic, apoi la Sinaia şi apoi la Predeal, dar maşina a dispărut în noapte pe drumul care duce către Pârâul Rece. „Pentru ăştia de s-au trezit că «n-ai auzit de 112»… am sunat, de aceea n-am filmat mai mult, mi-au zis ca îl opresc la Comarnic, trecând de Comarnic am mai sunat încă o dată, au zis ca îl opresc la Sinaia. Apoi la Predeal a făcut oaia stânga spre Pârâul Rece. Rezultat 0. La politie am vorbit ambele dăţi cu agent Albu, politia Prahova, care se va alege și cu o plângere pentru că nu a făcut absolut nimic”, scrie Dani Hamza pe Facebook, potrivit BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel