O primăriță PSD a dansat toată noaptea pe manele la poarta contracandidatei

Lupta electorală foarte strânsă pentru Primăria Chinteni (Cluj) s-a terminat în favoarea candidatei PSD, Lucia Suciu, aflată, deja pe la al patrulea mandat.

Liberalii au crezut, însă, până în ultimul moment că vor reuși să o detroneze pe Suciu, cu ajutorul candidatei lor, Maria Manu, localnică din Chinteni cu destul de vastă experiență în administrația locală. Oamenii din Chinteni spun că cele două femei s-au luptat cot la cot pentru a convinge electoratul din satele arondate să le dea votul.

După numărătoarea voturilor, social-democrata s-ar fi dus cu susținătorii săi la poarta contracandidatei sale, cu mașinile. Au deschis muzica și au început să danseze, pe manele. Printre susținătorii Luciei Suciu s-ar fi aflat și soția șefului de post. Mai jos aveți un filmuleț demonstrativ. Acesta a fost postat pe facebook de fiica Mariei Manu, candidată a PNL, scrie ActualCluj.

Următorul comentariu a însoțit filmulețul: Poliția municipiului Cluj nu se sesizează ? Deoarece poliția din Chinteni nu exista sau este subordonată primarului ( sefa ) ! ( pentru cine nu cunoaste, dansatoarele sunt insăşi primarița "sefa " si sotia sefului de post care se manifesta ostentativ in fața casei contracandidatei ) Lupta este pierduta, dar nu si "războiul" !

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel