O pisică dispărută de cinci ani a fost descoperită pe o platformă petrolieră maritimă

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O pisică din Marea Britanie care era dispărută de cinci ani a fost găsită pe o platformă petrolieră din largul Scoției.

O pisică dispărută timp de cinci ani a fost găsită pe o platformă petrolieră maritimă din largul Scoţiei, de unde a fost recuperată cu elicopterul, a informat vineri o societate de protecţie a animalelor citată de AFP.

"Am salvat cu succes o pisică găsită pe o platformă offshore într-un container provenit din Peterhea"', în estul Scoţiei, a comunicat asociaţia scoţiană SCPA.

Pisica a fost adusă pe 22 aprilie cu ajutorul personalului unui elicopter. Animalul a fost găsit într-un container în largul coastelor scoţiene.

"Nu ştim cum a putut ajunge atât de departe, dar am fost dimineaţă la heliport pentru a o recupera", a declarat Aimee Findlay, membră a SPCA.

În ultimii ani, pisica frecventase o închisoare din Peterhead, unde membrii personalului îi dădeau de mâncare şi îi puseseră numele "Joe".

La verificarea cipului au aflat însă că motanul se numeşte "Dexter" şi că era dat dispărut de cinci ani.

"Suntem fericiţi că a fost bine îngrijit în toţi aceşti ani şi încântaţi că putem restitui motanul stăpânilor săi, pe care i-am putut găsi datorită cipului", a explicat asociaţia, conform Agerpres.

Pisica ta te trezește dimineața prea devreme? Iată ce ai putea face

Ai o întâlnire importantă dimineața și pisica ta te trezește la 4 dimineața. De ce? Și ce poți face ca să nu se mai întâmple asta? Deși pisicile sunt dezvoltate pentru activități pe timp de noapte, în timpul domesticirii s-au adaptat la stilul de viață uman. Pisicile domestice tind să fie cele mai active dimineața devreme și la amurg, nu în mijlocul nopții. De asemenea, își schimbă ciclurile de activitate pentru a se potrivi cu cele ale stăpânilor lor, scrie sciencealert.com.

Aceasta înseamnă că dacă dormi noaptea, pisica ta ar trebui să se odihnească și ea, și mulți oameni dorm cu pisica lor. Într-un sondaj al femeilor din SUA, aproximativ 30% au dormit cu cel puțin o pisică. Deci, de ce unele pisici vor să se joace dimineața foarte devreme?

Motivul pentru care pisica ta te trezește te va ajuta adesea să înțelegi cum să o oprești. Iată trei motive pentru care pisica ta ar putea să te trezească și cum să rezolvi problema:

1. Le este foame

Acesta este printre cele mai frecvente motive. Din păcate, unul dintre primele lucruri pe care le va face o persoană adormită este să-și hrănească pisica. Acest lucru recompensează comportamentul și face ca pisica să-l repete.

Pentru a începe să rezolvi această problemă, asigură-te că pisica ta primește suficientă mâncare pe parcursul zilei. Le puteți hrăni cu o masă sau cu o gustare satisfăcătoare chiar înainte de a merge la culcare (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel