O pisică a intrat în casa greșită. VIDEO viral pe TikTok

Foto Pexels
Foto Pexels

O pisică a devenit vedetă pe TikTok după ce a intrat în casa greșită.

O tânără se află în bucătărie alături de pisica ei, când o a doua pisică a intrat în casă prin portița pentru feline.

Pisica pășește ușor în interior, oprindu-se brusc când sesizează că cineva o privește. Iubitori de animale din toată lumea au comentat filmarea care a devenit virală pe TikTok.

@richelledejong1

When you’re in the wrong house.... ##fyp ##cats ##funny ##foryoupage

♬ Oh No - Kreepa

 

Zece semne că ai un câine care te iubește

Patrupezii au metode diferite față de oameni prin care își arată dragostea. Nu pot spune 'Te iubesc' în cuvinte, dar e foarte ușor să recunoști semnele afecțiunii lor. 

Înainte de prezentarea celor zece semne cu ajutorul cărora poți interpreta iubirea patrupedului, trebuie să știi că propriul tău instinct e un factor decisiv în înțelegerea limbajului său. 

Cele zece semne reprezintă un ghid general, orientativ, nu neapărat complet. Poate că patrupedul tău a găsit și alte metode prin care să-și exprime dragostea. Îți va fi mai ușor să interpretezi semnele afecțiunii câinelui față de tine cu cât relația voastră e mai bună! 

Câinele se uită adânc în ochii tăi 

Când patrupedul se uită adânc în ochii tăi, cu cea mai profundă privire, își arată dragostea. Există studii care arată că nivelul de oxitocină - același hormon care creează sentimente de afecțiune și la oameni - crește când se uită intens la tine.

Câinele te urmează oriunde mergi  

Pentru un cățel, cel mai frumos loc este lângă persoana preferată. Caută să stea cât mai mult în apropierea ta. Îi place să meargă cu tine oriunde. Așa că, dacă te urmează la bucătărie, poate însemna și că vrea să-și arate dragostea față de tine, nu doar că și-ar dori să cadă pe jos una-două bucăți de mâncare. (Atenție însă la alimentația lui!)

Câinele îți oferă daruri 

Nu-ți oferă cadouri obișnuite, ci îți oferă ceva mai bun - dragostea lui! Faptul că îți dă o jucărie e un semn că vrea să-ți arate afecțiunea. Când îți aduce jucăria, dar nu vrea să ți-o ofere, e o invitație la joacă!

Câinele are grijă de tine

Când simte că ești în pericol, devine un mic bodyguard. E tot un semn de iubire! E important însă ca el să vadă că și tu ai situația sub control. Comportamentul tău, în astfel de situații, trebuie să fie normal, încrezător. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel