10 semne că ai un câine care te iubește

Foto ilustrativ. Instagram @iunibaluuuni
Foto ilustrativ. Instagram @iunibaluuuni

Câinii nu pot spune 'Te iubesc' în cuvine, dar e foarte ușor să recunoști semnele afecțiunii lor. 

Patrupezii au metode diferite față de oameni prin care își arată dragostea. Nu pot spune 'Te iubesc' în cuvinte, dar e foarte ușor să recunoști semnele afecțiunii lor. 

Înainte de prezentarea celor zece semne cu ajutorul cărora poți interpreta iubirea patrupedului, trebuie să știi că propriul tău instinct e un factor decisiv în înțelegerea limbajului său. 

Cele zece semne reprezintă un ghid general, orientativ, nu neapărat complet. Poate că patrupedul tău a găsit și alte metode prin care să-și exprime dragostea. Îți va fi mai ușor să interpretezi semnele afecțiunii câinelui față de tine cu cât relația voastră e mai bună! 

Câinele se uită adânc în ochii tăi 

Când patrupedul se uită adânc în ochii tăi, cu cea mai profundă privire, își arată dragostea. Există studii care arată că nivelul de oxitocină - același hormon care creează sentimente de afecțiune și la oameni - crește când se uită intens la tine, scrie zooplus.ro.

Câinele te urmează oriunde mergi  

Pentru un cățel, cel mai frumos loc este lângă persoana preferată. Caută să stea cât mai mult în apropierea ta. Îi place să meargă cu tine oriunde. Așa că, dacă te urmează la bucătărie, poate însemna și că vrea să-și arate dragostea față de tine, nu doar că și-ar dori să cadă pe jos una-două bucăți de mâncare. (Atenție însă la alimentația lui!)

Câinele îți oferă daruri 

Nu-ți oferă cadouri obișnuite, ci îți oferă ceva mai bun - dragostea lui! Faptul că îți dă o jucărie e un semn că vrea să-ți arate afecțiunea. Când îți aduce jucăria, dar nu vrea să ți-o ofere, e o invitație la joacă!

Câinelui nu îi e teamă că se pierde de tine

Sursa citată scrie că, dacă poate să stea singur, are încredere că te întorci. E un semn bun și înseamnă că își acceptă stăpânul ca lider. De asemenea, e un semn bun și dacă e foarte fericit să te vadă din nou. Când e extrem de agitat ar putea arăta că are un comportament dominant față de tine.

Câinele sare pe tine

Deseori, acest semn este interpretat ca o exprimare a iubirii. Totuși, el își exprimă astfel și comportamentul dominant, motiv pentru care trebuie să fii calm și încrezător, dar nu prea entuziasmat. 

Câinele stă lângă tine când ești bolnav

Câinele poate simți starea ta de spirit. Atunci când ești bolnav, face tot posibilul să te înveselească și stă aproape de tine.

Câinele are grijă de tine

Când simte că ești în pericol, devine un mic bodyguard. E tot un semn de iubire! E important însă ca el să vadă că și tu ai situația sub control. Comportamentul tău, în astfel de situații, trebuie să fie normal, încrezător. 

Câinele dă din coadă

Dacă atunci când te întâmpină dă tare din coadă, dintr-o parte în alta, îți arată că este bucuros că exiști pentru că te iubește. Datul din coadă este, de fapt, un semn al entuziasmului. Poți stabili dacă ești sau nu tu sursa entuziasmului său ținând seamă de restul circumstanțelor.

Câinele te linge

Linsul este la fel cu îngrijirea blănii, mai scrie sursa citată. Practic, astfel îți arată că ține la tine. Dacă nu vrei acest gest, îl poți învăța încet să n-o mai facă. Dar ai grijă cum o faci! Spre exemplu, lasă-l să te lingă doar pe mână, nu și pe față. În cazul în care nu-l mai lași deloc din prima, s-ar putea simți jignit. 

Câinele doarme lângă tine

Dacă doarme lângă tine, înseamnă că îi place să-ți fie aproape și că se poate odihni liniștit astfel. De asemenea, acest gest arată că are încredere în tine. Când simte că ești bine, poate să-și vadă liniștit de somnul lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel