EXCLUSIV  O nouă tentativă de asasinare a opozantului lui Putin? Dungaciu, paradox: Navalnîi e cel mai apărat om de pe planetă

Alexei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladimir Putin, s-a întors în Federația Rusă, din Germania, după ce a fost otrăvit. Navalnîi a fost condamnat la închisoare în Rusia.

Alexei Navalnîi a fost condamnat după ce judecătorii au decis că acesta a încălcat condiţiile de eliberare în urma unei condamnări cu suspendare în 2014, deși opozantul Kremlinului s-a aflat în comă și a fost transferat în Germania, după ce a fost otrăvit cu Novicik, pe teritoriul Federației Ruse. Laboratoarele din Vest au confirmat că Navalnîi a fost otrăvit de ruși, deși regimul lui Putin neagă acest lucru.

În aceste condiții se naște întrebarea dacă viața lui Navalnîi este în pericol și dacă o nouă tentativă de asasinare a sa ar putea avea loc. 

Analistul Dan Dungaciu a explicat în cadrul emisiunii „Pe Plan Extern”, de la DC News, de ce acest scenariu nu mai e posibil.

„Navalnîi e cel mai apărat om de pe planetă”

„Navalnîi este în acest moment cel mai apărat om de pe planetă pentru a nu i se întâmpla ceva. Dacă domnul Navalnîi moare în închisoare ar fi un scandal pentru Federația Rusă. Ar însemna o mare lovitură pentru Moscova.

Indiferent dacă Navalnîi ar deceda de Covid-19, cancer ori orice altă boală i se va reproșa personal domnului Putin. Rusia nu are nevoie de asta ci are nevoie ca Navalnîi să stea în închisoare iar lucrurile să se liniștească iar la alegerile din septembrie 2021 partidul lui Putin să câștige majoritate constituțională”, a precizat Dan Dungaciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel